Om boken:

I sin självbiografi skriver Caroline om sin kamp med cancer. Vad händer med en själv, familjen, relationer och livsgnistan när man blir slagen om och om igen av sjukdom? Här delar hon öppenhjärtligt med sig om kärlek, hopp och förtvivlan. Läs om hur hon ända in i slutet kunde känna frid och glädje trots läkarnas besked om att hon inte hade mycket tid kvar att leva.

 

ISBN: 9789198266825 (häftad)

ISBN: 9789198266849 (e-bok)

ISBN: 9789198266856 (ljudbok)

Så här skriver författaren själv om boken:

“ Livet är väldigt tufft men också helt underbart, det i innehåller både glädje och sorg, toppar och dalar, hälsa och sjukdom, smärta och lättnad, lovsång och suckar och den här boken sammanfattar nog det rätt bra. Boken har jag gjort för att hjälpa mig att minnas allt gott och för att bearbeta allt som varit jobbigt men framför allt har jag skrivit den här boken för att jag vill att ni ska förstå att oavsett vilka omständigheter vi befinner oss i, oavsett om det är sjukdom du är drabbad av, om du lider av ångest, kaos och stress på jobbet, om du som så många andra gått in i väggen, har ekonomisk press, om du är orolig för ditt barn som mår dåligt, om du har äktenskapsproblem, en destruktiv relation eller något annat mörker så finns det ett ljus för dig som lyser i mörkret.
Allt gott, //Caroline Norlin “

Kategorier: bokrelease

0 kommentarer

Kommentera