Liza-Maria Norlins bok börjar klättra på topplistorna

Liza-Maria Norlins bok med titeln ”Mod att leda med värderingar” (ISBN: 9789198266870) som släpptes i 28:e oktober toppar redan bokus.com topplista.

Boken finns nu tillgänglig i bokhandeln exempelvis beställ boken enkelt via bokus eller besök någon av Akademibokhandelns butiker.

 

Om boken:

Är du en ledare idag eller har förhoppningar om att bli det så är den här boken både ett konkret verktyg men också en öppnare för att tänka nytt, hållbart och framgångsrikt.

Är du nyfiken på värderingar och dess fundamentala betydelse för ledarskap på alla nivåer då ger boken dig en djup förståelse för detta både i praktik och teori. Eller vill du vara en förändringsagent och samskapa för en bättre framtid, ja då är det bara att börja läsa!

Boken handlar om att ha modet att leda genom att implementera gemensamma värderingar och aktivt jobba för dem. Den handlar om att ha modet att aldrig sluta göra just detta. Boken inbjuder dig till ett samtal med författaren där du får möta rektor Pascal Brisson (Internationella Engelska Skolan Sundsvall) och på ett nära sätt ta del av hans ledarskap. Du guidas samtidigt genom styr- och ledningsmodellen MBV och introduceras till professor Simon L. Dolans livsverk om ett hållbart ledarskap för idag och framtiden.

Ladda ner bokomslaget som bild här.


0 kommentarer

Kommentera